Transportbur hund & hundebur til bil

18 stk produkter
1113180(8).jpg

Bure og transportbure for dit kæledyrs sikkerhed og komfort

Giv dit dyr et hjem der reflektere hvor meget du holder af det. Vi på Trademax syntes at dyrene fortjener bekvemme forhold, både hjemme i buret og ved transport. Derfor indeholder vores sortiment både større og mindre bure til indendørs og udendørs brug, i forskellige materialer og design. Når du skal ud og rejse tilbyder vi tasker og transportbure der er sikre og bekvemme for dit kæledyr at være i, og som du nemt kan bære eller sætte i bilen.

Hvilke typer af bure kan fås?

Vi på Trademax har bure til både store og små dyr. Hos os kan du købe fuglebure, kaninhuse, løbegårde til hunde og meget andet.

Vil mit dyr trives i buret?

Ja! Hvert bur er tilpasset efter dyrets behov, og tilbyder forskellige typer af bekvemmeligheder. Flere bure giver blandt andet dyret mulighed for at både være indendørs og på græsset, og få små dyr der kan lide at hoppe og lege fås bure med forskellige højder og stiger at klatre på.

Hvilke materialer kan man vælge mellem?

Trademax sortiment indeholder bure i forskellige typer af træ og metal. Vores transportbure findes i både som solide bure og tasker med vindue og luftindtag i stof. Alle bure er designet til at holde dyret trygt på plads, og samtidigt give den største mulige komfort.

Kan man bestille bure på nettet?

Selvfølgelig. På Trademax.dk kan du for eksempel købe dit fuglebur online, nemt og bekvemt. Find det bur der passer dit dyr bedst, og bestil direkte på vores hjemmeside.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)