Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Viser 24 av 320 produkter
1
...
14

Hunde kan godt lide at være udendørs om dagen, og nogle gange er det nok at være i en hundegård for at give dem stimulering. En stabil hundegård med et hundehus er en god løsning at have i haven, da hunden får frisk luft og har et trygt sted.

Få din hund i form med en hundegård i haven

  • Hvor kan jeg placere min hundegård?

    En hundegård er nem at samle, og du kan placere det, lige der hvor der er plads i din have. En hundegård er et beskyttet sted til din hund, og den kan være der, når du ikke er hjemme. En hundegård i haven vil også give din hund mulighed for at søge ly, hvis det bliver koldt eller begynder at regne.
  • Hvor stor en hundegård skal jeg vælge?

    Hvis du har en stor have, kan du vælge en af de større hundegårde, især hvis der er mere end én hund, der skal opholde sig der. Størrelsen af din gård afhænger også af, hvor længe din hund skal være ude, og om du vil have plads til et hundehus. En mindre hundegård kan fungere som et midlertidigt udendørs område for din hund. Mange hunde elsker sikkerheden i en løbegård, men du skal stadig sørge for, at de bliver luftet uden for deres løbegård hver sjette time.
  • Hvorfor skal jeg have et hundehus i min hundegård?

    Et hundehus er et sted, hvor din hund kan føle sig sikker og beskyttet. Nogle hunde er ude i haven i timevis ad gangen, så det er vigtigt, at de kan komme væk, hvis det regner eller er koldt.