Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Hundemøbler

520 stk produkter
Viser 24 av 520 produkter
1
...
22

 • Er hunde sofaen nem at vedligeholde?

  Ja, dit kæledyr har en både stabil og behagelig sofa som er klædt i kunstlæder og plys. Den får sin egen hyggelige plads og du slipper for hundehår i din sofa. Pudebetrækket kan vaskes og denne kæledyr sofa passer lige så godt til eksempelvis en kat.
 • Hvordan er hundegården konstrueret?

  Du kan eksempelvis vælge en stor hundegård med netvægge og dør der kan låses. Du kan også købe en hundegård der består af flere paneler på 80 cm som du nemt sætter sammen i hinanden så du selv kan konstruere valgfri form af hundegården.
 • Fås hundegårde med tag?

  Ja, der fås også nogle modeller der enten har åbent tag eller med polyether tag der er brandhæmmende og UV-beskyttet, så dine hunde kan være udenfor og samtidig være beskyttet mod både sol, regn og uvejr. Køb hundegård billigt hos os.
 • Fås hundehuse og cykelvogne til hund også?

  Ja, du kan købe et rigtigt hundehus i imprægneret fyrretræ, der er holdbart og vejrbestandigt. Desuden kan du åbne taget på den, så den er nemmere at gøre rent. Taget er klædt med tjærepap. Cykelvognen har en hurtig koblingsfunktion, blød fjedring og netvægge på siderne, så din hund kan sidde godt og har frisk luft hele tiden.