Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 202 produkter
1
...
9

Populære filtre

Når du ønsker at give din hund et sikkert sted at slappe af og sove, er en hundeseng eller hundepude den bedste løsning. Hunde kan godt lide at have deres eget rum, hvor de kan krybe sammen med et ben eller et stykke legetøj, men stadig være en del af begivenhederne.

Tag hånd om din bedste ven med en komfortabel hundeseng

  • Hvad er forskellen mellem en hundeseng og en hundepude?

    En hundepude er en blød polstret pude, som du lægger på gulvet, og som din hund nemt kan lægge sig ned på. Hundesengen kan have lidt højere bløde kanter for at give støtte til hundens ryg og gøre den mere behagelig. En hundeseng er som et møbel og står på ben. Hundepuden kan også ligne en lille lænestol og være polstret eller have puder.
  • Hvor kan jeg lægge en hundepude eller en hundeseng?

    Hunde kan godt lide stille hjørner, men de vil gerne se, hvad der foregår i hjemmet. Det er bedst at give din hund flere forskellige sikre steder, så du kan have en hundepude i køkkenet og lade en hundeseng stå et andet sted i hjemmet. Hvis du ikke ønsker, at din hund skal lægge sig på sofaen eller i sengen, er en hundeseng eller hundepude en god mulighed for din ven.
  • Bør jeg vælge en hundeseng eller en hundepude?

    Der er ikke noget entydigt svar på, hvad der er bedst, da det afhænger af, hvad din hund foretrækker. Store hunde kan lide at ligge direkte på gulvet, mens de fleste små hunde kan lide at hoppe op, dog afhænger i virkeligheden af, hvilken slags hund du har. Det er bedst at have et soveområde af hver.