Spring overskrift over og gå videre.

Kaninbur & kaninhus

53 stk produkter
Viser 24 av 53 produkter
1
...
3

På Trademax finder du et stort udvalg af kaninbure og kaninhus for at give din kanin den bedste livsmiljø. Vores bure og huse er fremstillet af høj kvalitet materialer og designet til at sikre, at dine kaniner trives og føler sig trygge og komfortable. Udforsk vores sortiment af kaninbure og kaninhus og find den perfekte match til dig og dine kaniner i dag!

Hvilken størrelse kaninbur har jeg brug for?

Størrelsen på kaninburet, du har brug for, afhænger af antallet af kaniner, du har, og hvor meget plads du har til rådighed. En god tommelfingerregel er, at en kaninbur skal være mindst fire gange så stor som kaninens størrelse. Sørg for, at dine kaniner har tilstrækkeligt med plads til at bevæge sig, strække sig og udforske deres omgivelser. For nøjagtige mål, besøg Jordbruksverkets hjemmeside, så du er sikker på, at du har de rigtige mål på din nye kaninbur.

Hvilket materiale er bedst til en kaninbur?

De mest almindelige materialer til kaninbure er træ og metal. Begge materialer er holdbare og sikre for kaniner. Træbure giver en naturlig følelse og er mere visuelt tiltalende, mens metalbure er nemmere at rengøre og har bedre ventilation. Både træ- og metalbure kan være et godt valg, det er vigtigt at vælge en bur, der er passende til dine kaniners behov og din livsstil.

Hvilke tilbehør har jeg brug for til min kaninbur?

Der er nogle grundlæggende tilbehør, som de fleste kaniner har brug for i deres bur. Det inkluderer en vandflaske eller vandskål, en madskål, en høhæk eller høbold, en toiletbakke eller urinmåtte og et hyggeligt sted at sove på. Andre tilbehør, der kan være nyttige, inkluderer legetøj, gnaverben og en solbeskyttelse. Vælg tilbehør, der er sikre for din kanin og passer til størrelsen på din kaninbur.