Morgenkåber & badekåber

8 stk produkter
UDSALG
528803.jpg
Populære filter

En morgenkåbe eller badekåbe er det ultimative hyggetøj

Når du ikke skal skynde dig ud af døren om morgenen er det fantastisk at gå og nyde i en morgenkåbe. Når du har taget et langt og afslappende bad er en badekåbe det eneste rigtige og acceptable tøj. Vi har taget et smukt udvalg af elegante og dejlige morgenkåber frem til vores kunder. Når du skal købe badekåbe kan du for eksempel vælge en skøn og dejlig blød en i frotté. Det er lige præcis det du har brug for og du kan finde det billigt online hos os på Trademax.

Hvilke materialer er bedst til en badekåbe?

Smagen er forskellig, men en badekåbe er oftest nogenlunde varm uden at du vil blive svedig. Vælg en badekåbe i bomuldsfrotté eller andet materiale der lader huden ånde men alligevel holde dig varm.

Hvad skal jeg vælge af farve på min morgenkåbe?

En hvid morgenkåbe passer godt ind i alle sammenhæng. Så er det også nemt at se når morgenkåben har brug for at blive vasket. Selvfølgelig fungere andre farver også til dig der kan lide variation.

Hvordan vasker jeg en morgenkåbe?

I dag når både vaskemaskiner og materialer i tøj er af god kvalitet kan du sagtens vaske din morgenkåbe i 40 grader. Hvis morgenkåben er blevet meget beskidt kan den vaskes i 60 grader, eller vælg at tilsætte pletfjerner i en forvask.

Er der altid bælte med til morgenkåben?

Når du køber en morgenkåbe er det standard at bæltet medfølger. Meget få morgenkåber har knapper eller lynlås. Et bælte gør morgenkåben nem at tage af og på.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG