Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Møbelovertræk

71 stk produkter
Stolovertræk
Stolovertræk
Sofaovertræk
Sofaovertræk
Lænestolsovertræk
Lænestolsovertræk
Viser 24 av 71 produkter
1
...
3
Med smukke møbelovertræk forlænger du levetiden på dine møbler samtidig med at de for et smukt nyt udseende. Bladre blandt vores store udbud og bestil det overtræk der matcher dine behov bedst.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvorfor skal jeg bruge møbelovertræk?

    Møbler kan tåle en hel del slitage, men selvfølgelig er der grænser for hvor meget det kan tåle. Det er derfor vigtigt at beskytte dem så du kan forlænge levetiden samtidig med at møbler beholder sit fine udseende.
  • I hvilke materialer fås stoleovertræk?

    Har din stol brug for nyt udseende? Hos Trademax finder du et bredt sortiment af stof og modeller at vælge i mellem. Hvis stolene skal bruges hver dag bør du overveje at bruge blødt stof der er skånsomt mod familiemedlemmernes rygge, bagdel og lår. Du kan også vælge festlige møbelovertræk til mere specielle lejligheder som for eksempel bryllup eller fester hvor du vil have noget smukt.
  • Hvordan vasker jeg mit møbelovertræk?

    Hvis der ikke er plads til dit møbelovertræk i vaskemaskinen kan du vaske det i hånden. Brug almindeligt vaskemiddel og varmt vand, sørg for at du har læst vaskeanvisningerne inden du begynder.Når du har vasket overtrækket hænger du det på et tørrestativ eller en dør så den kan tørre ordentligt.