Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

AXI - til enhver have har du brug for et legehus

Hvis du uden held har forsøgt at få børnene ud i den friske luft, så er det et AXI legehus du skal bruge. Børnene vil helt af sig selv løbe ud for at udforske deres kreativitet med et fantastisk legehus i haven.

Hvilke produkter tilbyder AXI?

AXI-serien omfatter legehuse, såsom det populære legehus AXI Milan og tilbehør som rutsjebaner, sandkasser og gynger. Et godt tip er også at supplere AXIs produkter med ekstra detaljer som AXI telefon, AXI postkasse eller AXI kikkert. Alt det og meget mere finder du hos Trademax.


Hvilke legehuse fra AXI kan jeg finde hos Trademax?

Trademax tilbyder en række forskellige legehuse fra AXI, så du kan finde det legehus, der passer bedst til børnene og kan være med til at skabe gode minder. Vi har det populære legehus AXI Milan, legehuset Crooked Emma og legetårnet Safari Simba og meget mere.


Er AXIs legehuse sikre?

Produkterne fra AXI er af høj kvalitet og opfylder alle sikkerhedskrav. Alle overflader er bygget med tanke på barnets sikkerhed, så risikoen for at falde & blive klemt minimeres. Produkterne er desuden miljøvenlige og fremstillet af miljømærket cedertræ der har en lang levetid. Køb børnenes nye yndlingslegehus hos Trademax og nyd trygge, miljøvenlige og legende stunder.

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter