Berg & Strand

Viser 548 prisfornuftige produkter

Berg & Strand - kvalitetssenge med 20 års garanti

Berg & Strand er en af Sveriges ledende sengeproducenter og tilbyder højkvalitative og komfortable senge til dig der værdsætter smukt design og god komfort.

Kampagne
Sortere efter

Berg & Strand - stor faglig viden inden for sengeproduktion

Berg & Strand er en af Sveriges ledende svineproducenter og tilbyder senge af højeste kvalitet og komfort til dig der værdsætter smukt design og god komfort. I generationer har Berg & Strand vist stor faglig viden inden for producering af senge hvilket genspejler sig i den utrolige kvalitet og komfort som alle deres senge besidder.


Komfort, funktion og design

For Berg & Strand er komfort altid i fokus. Men også funktion, design og holdbarhed er grundlæggende dele som værdsættes højt og kan mærkes gennem hele sengeproduktionen. I overensstemmelse med dette opfylder sengenes komponenter høje kvalitetskrav. Berg & Strand lever efter en vision om at en seng ikke bare skal være skøn, men at designet er mindst lige så vigtigt for at kunne opnå den bedste søvn og afslapning i soveværelset. Samtlige senge fra Berg & Strand har et moderne men tidsløst design med detaljer som virkelig øger følelsen af stil i dit soveværelse.


Højeste tryghed med 2 års garanti

Berg & Strand giver 20 års garanti på ramme og fjedrebrud på alle sine senge. Med andre ord kan du sove ekstra trygt med en seng fra Berg & Strand.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Funktion
Sengemål
Komfortzoner (st)
Type
Stil
Kategori
Udseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kvalitet
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne