Spring overskrift over og gå videre.

Borås Cotton – tidløse hjemmetekstiler i over 100 år

Borås Cotton er Sveriges ældste tekstil varemærke og har i over 100 år designet og produceret tidløse og højkvalitative tekstiler og indretningsdetaljer til det stilfulde hjem. Efter over et sekel i branchen har Borås Cotton arbejdet et bredt sortiment af gennemtænkte produkter frem og tilbyder alt fra tæpper og sengetøj til spejle og badeværelsesindretning.

Luksuriøst sengetøj i naturmaterialer fra Borås Cotton

Borås Cotton tilbyder en mængde stilfulde sengetøj i blødt og behageligt naturmateriale som bomuld og linned. Naturmaterialer er specielt godt til lige præcis sengetøj da det ånder og effektivt afleder både varme og fugt hvilket bidrager til at du beholder en behagelig temperatur hele natten. Bomuldssatin betragtes som et luksuriøst materiale af høj kvalitet som kan tåle maskinvask flere gange uden at det mister sin blødhed og glans da det har længere fibre end andre materialer. Også linned er et eksklusivt og smukt materiale som føre tankerne til landlige miliøer, store herregårde og luksuriøse hotelsenge. Linned er et materiale som holder kropsvarmen nede da det nemt absorbere fugt - så du kan sove godt hele natten. Vælg sengetøj fra Borås Cotton for mange gode nætters søvn!

 

Sæt stilen med luksuriøse detaljer fra Borås Cotton

Udover luksuriøst sengetøj tilbyder Borås Cotton også en mængde andre hjemmetekstiler og indretningsdetaljer. Hvad siger du til hyggelige tæpper med tidløse mønster og farver? Håndklæder i jordnære, harmoniske farver, som holder år efter år? Eller hvorfor ikke give badeværelset lidt ekstra luksus med en sæbeholder i messing, opbevaringsbakke i marmor, eller duftlys? Hos Borås Cotton finder du de der luksuriøse detaljer som skaber et hyggeligt helhedsindtryk i dit hjem!

11 stk produkter
Viser 11 av 11 produkter