1407505(1).jpg

D-Sign

D-Sign - tæpper af høj kvalitet med smukt design

Leder du efter et slidstærkt tæppe af høj kvalitet? Så har du fundet den rigtige! D-Sign tilbyder et bredt udvalg af tæpper i forskellige størrelser, modeller og farver, der alle er lige holdbare og stilfulde.

Slidstærke tæpper til alle rum

D-Sign tilbyder et bredt udvalg af maskinvævede tæpper af høj kvalitet. Vi garanterer, at du vil finde et D-Sign tæppe, der passer til dit hjem! Vælg mellem et stort udvalg af farver, størrelser og designs, og fuldend ethvert rum i dit hjem med et smukt tæppe. D-Sign tæpper er fremstillet i et slidstærkt materiale, som gør dem nemme at holde rene og derfor særligt velegnede til f.eks. køkkenet eller gangen.

Invester i et tæppe, der holder!

Alle D-Sign tæpper er maskinvævet på moderne fabrikker i Tyrkiet. Tæpperne er fremstillet af polypropylen, som er en miljøvenlig syntetisk fiber, der ofte bruges til gulvtæpper. Materialet har meget gode egenskaber, og nogle eksempler er, at det ikke fnuller, er allergivenligt, meget nemt at vedligeholde og holde rent, til en fornuftig pris. Med et tæppe fra D-Sign får du derfor et holdbart og slidstærkt tæppe, som du kan nyde år efter år.

Viser 240 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne