526846.jpg

Funky & Co

Funky & Co - skab et mere personligt hjem

Varemærket Funky & Co kendetegnes af møbler i retro design som alle fremkalder en følelse af nostalgi. Med sit brede udbud af veldesignede møbler gør Funky & Co det nemt for dig at indrette et personligt hjem.

Med inspiration fra 70’erne

Den særprægede inspirationskilde for Funky & Co er 70’erne. Sortimentet kendetegnes, ligesom 70’erne, af masser af farve, geometriske og abstrakte former samt unikke detaljer. En stor retro trende som Funky & Co virkelig holder fast i er velour. Dette fantastiske materiale ser vi komme igen på både sofaer og stole.


Farve og form i fokus

Gult, grønt, blåt, eller lyserødt? Uanset hvilken yndlingsfarve du har finder du garanteret noget som falder i din smag fra Funky & Co! Møblerne findes i flere forskellige, glade farver og dejlige materialer som virkelig giver hjemmet et frisk indtryk. Hvad med en hyggelig sofa i grøn velour till TV-stuen, eller en massiv spisebordsstol i kunstlæder til spisestuen? Kombinere forskellige farver, former og materialer for et indbydende og legende hjem.


Møbler til alle rum

Til fælles for møblerne fra Funky & Co er deres fine og vel arbejdede finish. Her finder du møbler til alle rum, vælg mellem blandt andet:

  • Sofaer
  • Borde
  • Stole
  • Opbevaringsmøbler

Viser 34 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne