526846.jpg

Funky & Co

Funky & Co - skab et mere personligt hjem

Varemærket Funky & Co kendetegnes af møbler i retro design som alle fremkalder en følelse af nostalgi. Med sit brede udbud af veldesignede møbler gør Funky & Co det nemt for dig at indrette et personligt hjem.

Med inspiration fra 70’erne

Den særprægede inspirationskilde for Funky & Co er 70’erne. Sortimentet kendetegnes, ligesom 70’erne, af masser af farve, geometriske og abstrakte former samt unikke detaljer. En stor retro trende som Funky & Co virkelig holder fast i er velour. Dette fantastiske materiale ser vi komme igen på både sofaer og stole.


Farve og form i fokus

Gult, grønt, blåt, eller lyserødt? Uanset hvilken yndlingsfarve du har finder du garanteret noget som falder i din smag fra Funky & Co! Møblerne findes i flere forskellige, glade farver og dejlige materialer som virkelig giver hjemmet et frisk indtryk. Hvad med en hyggelig sofa i grøn velour till TV-stuen, eller en massiv spisebordsstol i kunstlæder til spisestuen? Kombinere forskellige farver, former og materialer for et indbydende og legende hjem.


Møbler til alle rum

Til fælles for møblerne fra Funky & Co er deres fine og vel arbejdede finish. Her finder du møbler til alle rum, vælg mellem blandt andet:

  • Sofaer
  • Borde
  • Stole
  • Opbevaringsmøbler

Viser 35 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Förvaring
Opbevaringstype
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Udvidelsesbart
Form
Stil
Stabelbar
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne