Havemøbler fra KWA

KWA - havemøbler 1946

Efter 65 år i branchen har KWA en vigtig rolle i både den danske og den europæiske havemøbeltradition. Hos KWA finder du havemøbler af højeste kvalitet som er blevet udviklet og forfinet i decennier for at opnå den kvalitet, design og komfort som karakteriserer deres produkter i dag.

Miljøvenlige og holdbare havemøbler fra KWA

KWA fremstiller møbler till dig der har høje krav på kvalitet, design og komfort. Møblerne fremstilles af tømmer fra svenske skove i deres egen fabrik i Knäred, Sverige. Produktionsprocessen stiller høje krav på miljøvenlighed, holdbarhed og kvalitet - hele vejen fra fældning til færdig produkt. Med havemøbler fra KWA kan du føle dig tryg med at du køber et produkt som er fremstillet på en holdbar måde af svensk fyrretræ af højeste kvalitet og som holder år efter år!


Havemøbler til alle haver og terrasser

KWA tilbyder et bredt sortiment af havemøbler i forskellige kombinationer, størrelser og design. Tilfælles for deres produkter er høj kvalitet og komfort. Uanset om du indretter en lille balkon eller en stor have så finder du det du søger hos KWA. I flere år er møblerne blevet tilpasset til perfektion for at kunne tåle at stå ude under bar himmel i vores nordiske klima - i vådt og tørt, året rundt!

Viser 1 prisfornuftige produkter
brandBanner
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage