Badeværelsesskabe til egentid

Viser 314 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Du bruger meget velfortjent egentid i badeværelset. Derfor er et badeværelsesskab, hvor du kan gemme badeværelset mange små nødvendigheder, en god investering, så du kan fokusere på afslapning. I et badeværelsesskab kan du opbevare dine ting og sage, så de er samlet nære til hånds, uden at rode og bruge unødvendigt meget plads.  Et badeværelsesskab er ikke kun en praktisk detalje i dit badeværelse, men også en smukt indretningsdetalje der gør rummet smukt og stilfuldt. Find dit badeværelsesskap hos Trademax, så levere vi hurtigt til døren, på en tid der passer dig!

Badeværelsesskabe i mange varianter

Vi tilbyder badeværelsesskabe i mange forskellige modeller og størrelser, så du kan finde den løsning, der passer netop dig, dine behov og dit badeværelse bedst. Har du måske et lille badeværelse, har du brug for ekstra opbevaringsplads på gæstetoilettet eller bor du selv? Så er det måske ikke de største modeller, som du skal vælge mellem, men i stedet vores smarte, kompakte løsning der giver god opbevaringsplads uden at tage meget gulvplads. Har du en stor familie, en bred samling af skønhedsprodukter eller kan du godt lide at opbevare håndklæder og toiletruller, der hvor de behøves? Så vil du finde det rette blandt vores højskabe og rummelige opbevaringsløsninger.

I vores sortiment med skabe til badeværelset finder du:

  • Højskabe
  • Spejlskabe
  • Lave skabe
  • Sideskabe

Tjek vores sortiment med badeværelsesskabe og vælg et, der passer til dine behov. Vi sørger for hurtig levering til døren, på en tid der passer dig.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Funktion
Stil
Udseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne