Badeværelsesmøbler

1 263 stk produkter
UDSALG
1913183(1).jpg
Trademax tilbyder billig badeværelsesmøbler til alle typer af badeværelser og behov. På badeværelset bruger vi meget værdifuld tid. Nogen gange skal man skynde sig, andre gange er det tid til relax og rekreation. Uanset hvilket er det vigtigt at du har møbler til badeværelset der gør hverdagen nemmere. På Trademax kan vi tilbyde billige badeværelsesmøbler online der giver god opbevaring til en mere praktisk og skøn hverdag.

Badeværelsesmøbler i forskellige stilarter

Hvordan vælger jeg korrekt underskab?

Vi har badeværelse interiør i mange forskellige modeller og design. Vælg underskab ud fra hvad du kan lide og hvad der passer ind i dit eget badeværelsesmiljø. Her kan du opbevare ting du ikke nødvendigvis vil have synlige på badeværelset, men som alligevel skal findes i nærheden hver dag. Trademax har blandt andet væghængte underskabe der gør rengøringen nemmere, underskabe med soft-close funktion på skuffer og skabe med ekstra meget opbevaring til den store familie. Vælg mellem design og materialer som for eksempel eg, hvid eller sort højglanslakeret, farveglade eller trendy beton.

Hvordan vælger jeg design og indretning på mit badeværelsesinteriør?

Foretrækker du luksuriøs, minimalistisk badeværelsesindretning der føre tankerne til feriens designerhotel, eller er du mere inde på hygge med svag belysning og varme farver? Vi har badeværelsesmøbler i stile som landlig romantik, retro inspireret og industriel med sten og marmor, marokkansk eller naturmaterialer med grønne planter.

En god idé kan være at skabe et badeværelse der holder i længden. Det skal ikke betyde at det skal være kedeligt, men blot at det kræver lidt eftertanke ved indretningen. Møbler i hvid, sort, grå eller brune toner skaber en harmonisk stil der holder gennem tiderne og som er nem at variere med ting og badeværelsestekstiler i forskellige farver og mønstre. Hvilken indretning du end kan lide har vi på Trademax baderumsmøbler og detaljer til dig.

Hvordan skal jeg tænke omkring opbevaring på mit badeværelse?

Selvom du renser ud og gør dine badeværelsesskabe rent med jævne mellemrum kan det alligevel føltes trængt blandt alle flasker, bøtter og vatrondeller. Så kan det være tid til at finde ud af hvilke opbevaringsmøbler som fås. vi tilbyder en mængde forskellige rumlige sideskabe og højskabe, væghængte og på ben, tilpasset til at gemme mange håndklæder og skønhedsprodukter væk. Hvilken du vælger er helt op til dit badeværelses størrelse, øvrig indretning og stil. Måske vil du gemme visse ting vlj mens andre gerne må vises frem. Sp kan et skab med låger og åbne hylder være et alternativ. Matchende sammenrullede håndklæder i samme farve er et smukt blikfang, samtidigt som der er praktisk når der kommer gæster på besøg.

Hvordan installere jeg mine nye badeværelsesmøbler?

De fleste af vores badeværelsesmøbler kan du sagtens installere selv, men er du det mindste usikker anbefaler vi at du tager kontakt til en installatør der kan sikre at din badeværelsesmøbel bliver installered hurtigt og sikkert.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG