Badeværelseshylde

14 stk produkter
Kampagne
1109644(1).jpg

Gør plads til praktisk og dekorativ opbevaring med en badeværelsesreol

En badeværelsesreol er et praktisk møbel der dels giver mulighed for mere opbevaring, men som også bliver en smuk indretningsdetalje og bidrager til en mere personlig fornemmelse på dit badeværelse.

Hvad er godt at tænke på ved køb af badeværelsesreol?

Den bedste måde at finde lige præcis dit badeværelse, er at udgå fra både opbevarings behov og hvor meget plads der er. En stor badeværelsesreol er praktisk og holder meget, men kan også få badeværelset til at føles smalt. Et tips er at måle ordentligt og vælg en model der fungere både stilmessigt og størrelsesmessigt.

Må man skrue en badeværelsesreol op?

Ja, men for at ikke ødelægge vandtætningslaget anbefaler vi at man limer væghylden op i stdet. I dag findes en mængde forskellige speciallim til badeværelser der holder rigtig godt og kan tåle høj belastning på ret mange kilo.

Hvilken type af hylde er bedst til et lille badeværelse?

Har du ikke meget gulvplads kan for eksempel en brusehylde, en væghylde eller en badeværelsesreol på hjul give plads til at det du har brug for uden at fylde for meget.

Hvilket materiale er det bedste?

I våde rum er en hylde af plast eller rustfri stål bedst, da det er materialer der kan tåle fugt ekstra godt. I øvrigt kan man også have en badeværelsesreol i for eksempel træ eller rattan for en mere hyggelig stemning. Hos os fås smukke og funktionelle badeværelsesreoler i forskellige materialer og størrelser. Find din favorit og bestil din nye badeværelsesreol billigt, hurtigt og bekvemt online her på Trademax.dk.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne