Underskabe

252 stk produkter
Kampagne
1913183(1).jpg
Trademax tilbyder underskabe til badeværelset billigt og med hurtig hjemmelevering. Så uanset om du har en enkelt eller dobbelt vask eller om du leder efter hvidt eller sort vaskeskab, finder du det du søger hos os!

Køb et underskab billigt hos os

Hvad er et vaskeskab til badeværelset?

Et vaskeskab giver dig smart opbevaring og orden til alle dine badeværelses ting. Samtidigt som du gemmer rørene til håndvasken væk. Alle vores underskabe og vaskeskabe har desuden smukt design og løfter badeværelses stilen lige med det samme.

Hvorfor skal jeg have en håndvask med skab?

Opbevaring er alfa og omega på et badeværelse. Med et underskab eller et vaskeskab kan du opbevare ting som eller bruger for meget plads på håndvasken. Ved at installere et vaskeskab får du også organisering på de små pladser, du ved hvor altid hvor tingene er og begynder dagen på den bedste måde.

Hvilke modeller af underskabe og vaskeskabe tilbyder Trademax?

Foretrækker du et minimalistisk og stilrent udtryk skal du vælge møbler med lige og moderne linjer. Til dig der er mere til den landlige, rustikke stil har vi badeværelsesindretning med flere detaljer og varme farver. Mange af vores vaskeskabe har dybe skuffer, så du nemt kan komme til dine ting længst inde.I flere af vores skuffer er der små rum til praktisk opbevaring af mindre badeværelse ting som hårelastikker, bomuldspinde eller andet.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne