Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Vægskabe og højskabe til alle badeværelser

189 stk produkter
I vores sortiment af badeværelsesskabe har vi blandt andet højskabe og vægskabe. Komplettere skabene med mindre opbevaring som for eksempel kurve, og optimer opbevaringen på dit badeværelse så du har dine vigtigste ting i nærheden. I vores sortiment af højskabe og vægskabe finder du velkendte varemærker som In Living & Noro. Vælg et der komplettere dit badeværelse bedst!

Højskab og vægskab til dit badeværelse og dine behov

  • Har jeg brug for et højskab på mit badeværelse?

    Højskabe tilbyder smart og fleksibel opbevaring på badeværelset hvor der oftest ikke er så meget gulvplads. På badeværelset er der brug for meget opbevaring. Vægskabe og højskabe er da praktiske løsninger, der er plads til meget uden at de fylder det hele.
  • Hvilke forskellige modeller af vægskabe og højskabe kan jeg købe?

    Hos Trademax fås et bredt udbud af højskabe og vægskabe og forskellige størrelser, stile og former. Dette for at du nemt skal kunne finde et der passer dig, dine behov og dit badeværelse bedst.
  • Hvad skal jeg tænke på ved valg af vægskabe og højskabe?

    Du skal finde ud af hvilket størrelse og hvor meget plads du skal bruge. Hvor stort er dit badeværelse? Sørg for at måle ordentligt så du ikke får et skab hjem der er for stort. Skulle det dog ske at størrelsen ikke er korrekt gør det ikke noget. Hos Trademax tilbyder vi 14 dages fortrydelse så du stille og roligt kan tjekke om skabet passer.