Badeforhæng

Viser 5 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Der findes mange måder, hvorpå man kan gøre sit hjem personligt. En måde at gøre det på er gennem farvesammensætninger i de forskellige rum. Hos Trademax vil vi gerne gøre det nemt for dig at indrette dit hjem, så det passer lige til din smag. Her på siden har vi samlet et udvalg af badeforhæng, som du kan lade dig friste af. Et badeforhæng kan skabe liv og farve på badeværelset. Mange har ofte meget hvidt på deres badeværelse og her kan et badeforhæng være med til at give rummet noget farve og på den måde gøre det stilfuldt og personligt. 

Badeforhæng til alle badeværelser

Flotte farver og god kvalitet. Et badeforhæng kan være med til at skabe liv og farve på badeværelset. Specielt hvis man farvekoordinerer sit badeforhæng med håndklæder og måske en sæbedispenser. Her på siden finder du flere forskellige badeforhæng, så mon ikke, du kan finde et, som vil passe perfekt til dit badeværelse. Hvis du er til varme farver, kan du med fordel kigge nærmere på Lord Nelson Badeforhæng. Dette badeforhæng kommer i den flotteste dybe violette farve og er lavet af 100% polyester, så du er garanteret et badeforhæng, som ikke bliver slidt at se på med tiden. Er du mere til et badeforhæng i en mere neutral farve, så kan du lade dig inspirere af EH badeforhæng Venice. Dette badeforhæng fås både i hvid og sort og er fremstillet af de bedste materialer, så du er garanteret et badeforhæng af høj kvalitet. Mulighederne er mange med vores fine udvalg af badeforhæng her på siden. Mens du leder efter badeforhæng, kan du med fordel både kigge nærmere på vores udvalg af håndvaske til badeværelset eller vores udvalg af badeværelsestilbehør. Kig dig omkring her på siden og find ny inspiration til en flot og personlig indretning af dit badeværelse. 

Indret dit drømmehjem med Trademax
Hos Trademax har vi alt til din bolig. Vi arbejder ud fra devisen om, at det skal være nemt for alle at indrette et flot hjem. Derfor udbyder vi også kvalitetsmøbler til gode priser. Vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du nemt kan finde det, du søger. Ønsker du at holde dig opdateret omkring nye tiltag og tilbud så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Har du spørgsmål til et eller flere af vores møbler eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ved bestilling af badeforhæng hos Trademax får du levering lige til døren til fast lav fragtpris. Ydermere giver vi dig 14 dages fortrydelsesret. Bestil allerede dit badeforhæng i dag og nyd godt af den gode kvalitet. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Funktion
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kampagne