Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 5 av 5 produkter

Hos Trademax finder du alt du skal bruge til din bruser. Vi tilbyder et stort sortiment af håndbrusere og brusehoveder så du nemt kan finde en der passer dig og dit badeværelse. Vælg efter størrelse, design og stråle så du kan skabe en bruser efter dine behov. Velkommen ind og udforske vores udbud!

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvad skal jeg vælge af brusehoved og håndbruser?

    Det er vigtigt at håndbruseren føltes godt i hånden. Derudover er det selvfølgelig vigtigt at brusehovedet har en god stråle og et godt tryk, på den måde får du en mere behagelig bruse oplevelse. Det er også en god idé at vælge et brusehoved der er nemt at gøre rent. Det vil sige at hvis der kommer forkalkninger på skal de være nemme at fjerne.
  • Hvordan renser jeg brusehovedet?

    Med et godt brusehoved skal man kunne gnubbe kalkaflejringer væk. Skulle det ikke fungere kan du blande lige dele eddike og vand i en pose, ca. 3 dl. Sæt derefter posen på brusehovedet og lad sidde i cirka 15-20 minutter. Fjern posen og tør resterende aflejringer af. Start derefter bruseren med varmt vand i nogle minutter. Derefter er du klar.
  • Hvilke brusehoveder tilbyder Trademax?

    Hos Trademax kan du finde både moderne og klassiske brusehoveder billigt online. Måske vil du have et rainshower brusehoved eller en klassisk håndbruser? Uanset hvilken stil du er på jagt efter finder du den med sikkerhed hos Trademax. I vores sortiment tilbyder vi produkter fra velkendte varemærker som for eksempel Hansgrohe med flere.