Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 28 produkter
12

Populære filtre

Til dig der vil skabe en luksuriøs og moderne indretning stil på badeværelset er en hovedbruser et must. Hovedbrusere giver en dejlig bruse oplevelse takket være den store overfladen vandet kommer ud af. Til forskel fra almindelige håndbrusere er en hovedbruser mere bekvem, da vandet kommer lige oppefra. Hos os kan du vælge blandt mange forskellige varianter af hovedbrusere. Vi har blandt andet brusesæt med både hovedbruser og almindeligt separat håndbruser - perfekt til dig der vil variere. På Trademax fås brusere til alle badeværelser og alle budget.

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvilken hovedbruser skal jeg vælge?

  Trademax tilbyder en mængde forskellige modeller af hovedbrusere. Vil du skabe en spa-lignende indretning på dit badeværelse kan du kigge på en vandfald bruser eller rainmaker. Disse gør vandet strømmer ud i en bredere stråle og giver en meget behagelig bruse oplevelse. Du har også mulighed for at vælge om du vil have en hovedbruser med armatur eller en hovedbruser uden armatur.
 • Hvad skal jeg tænke på ved valg af hovedbruser?

  Har du en mindre bruser kan en hovedbruser med hylder være et godt alternativ. Hylderne er praktiske da de ikke bruger særligt meget plads og du kan nemt opbevare dine produkter i bruseren. Hos os på Trademax har vi desuden samlet populære og pålidelige varemærker, som Mora og HansGrohe hovedbruser. Du kan selvfølgelig selv vælge at have et brusesæt eller købe hovedbruser og håndbruser separat.
 • Hvorfor hovedbruser?

  Til dig der ikke har et badekar hjemme er en hovedbruser et perfekt alternativ, da du får en meget mere luksuriøs og behageligere bruse oplevelse. Med en stor hovedbruser vil det føltes som om du står i en tropisk regnskov og regnen øser ned.
 • Hvor højt skal en hovedbruser sidde?

  En god højde på hovedbruseren er 215 cm fra gulv op til underkanten. Det kan også være et godt alternativ at kigge på hovedbrusere med justerbar højde. Så kan du nemt justere højden efter dine egne præferencer.