LED-pære

56 stk produkter
Kampagne
1449838(4).jpg
LED-lys er tidens nye lyskilde. De er praktiske, stilfulde og fylder næsten ikke noget. Frem for alt er LED-lys energieffektive. Ældre tiders lyskilder var meget dyrere at drive og holdt kortere tid. Selv om LED-lamper stadig er dyrere at købe pr. enhed end de gamle glødepærer, holder de meget længere og bruger meget mindre strøm.

En LED-lampe klarer dine belysningsbehov på en billig og stilfuld måde

Hvordan virker LED-lys?

Din LED-belysning drives med elektricitet. Men det kræver ikke meget strøm. Du kan endda forsyne en standard LED-loop med strøm via et USB-stik til din computer eller en powerbank.

Hvad betyder LED?

LED står for light-emitting diode. På engelsk betyder det ganske enkelt lysdiode. Selv om vi kun har set LED-lys på markedet i de sidste femten år, blev LED-lyset opfundet for hundrede år siden. Allerede i 1960'erne kunne man købe røde LED-lys. Derefter blev der udviklet andre farver. Det var dog først for relativt nylig, at forskerne udviklede blåt lys, som førte til hvidt lys. Dette gjorde LED-lyset brugbart i alle husstande. De tredive år af arbejde det tog at udvikle det hvide LED-lys indbragte Isamu Akasaki, Hiroshi Amano og Shuji Nakamura Nobelprisen i fysik i 2014.

Kan en LED-lampe drives af solen?

På grund af deres lave energiforbrug er LED-lamper særligt velegnede til at blive drevet af solens stråler via et solcellepanel. Panelet behøver ikke at være særlig stort for at give lys fra lampen i store dele af dagen. Jo mere der forskes på begge områder, jo længere og lysere vil denne type af lampe lyse.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kan dæmpes
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne