Dækkeservietter

56 stk produkter
Kampagne
1180694(1).jpg
Vil du ændre karakter på din bordopdækning eller give dit spisebord et løft? Med hjælp af dækkeservietter i forskellige materialer kan du gøre lige præcis det. Hos Trademax finder du dækkeservietter der passer alle, uanset indretningsstil. Botanisere dig i vores store udbud og bestil de dækkeservietter du synes er smukkest.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvorfor skal jeg bruge dækkeservietter?

Knive, pletter, spild, varme tallerkner og gryder er noget der kan være hård mod bordet. Med hjælp af dækkeserviet eller bordskånere beskytter du dit bord både på en praktisk og smuk måde.

Hvilket materiale kan jeg købe smukke dækkeservietter i?

At vælge en dækkeserviet som du synes er smuk er vigtigst. Det er også godt at vælge materiale efter behov og formål. Hos Trademax finder du dækkeservietter i en mængde forskellige materialer og modeller. Vælg mellem bambus, bomuld, jute og dækkeservietter i linned. Selvfølgelig tilbyder vi også dækkeservietter i læder og plastik. Uanset hvilken stil eller smag du foretrækker finder du med sikkerhed noget hos os.

Hvilken form skal en dækkeserviet have?

Tidligere var det populært og mest normalt med rektangulære dækkeservietter. I dag kan du finde mange flere modeller som asymmetriske og runde dækkeservietter. Med dækkeservietter i forskellige forme kan du nemt bryde bordets lige linier og give dit bord et nyt udseende.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne