Børnetæpper

Viser 1838 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Dejlige børnetæpper det øger stemningen

Et tæppe gør så utrolig meget i et rum, uanset hvilket rum det er. På børnenes værelser vil de ofte have farveglade og bløde tæpper der er dejlige at sidde på. Vi på Trademax har et fint udbud af tæpper i forskellige størrelser og farver til børnene.

Hvad skal jeg tænke på ved køb af tæppe?

Måske først og fremst hvor tæppet skal være og hvor meget plads der er. Hvor stort tæppe skal du bruge? Hvad kan barnet der skal have tæppet bedst lide af motiv og farver? Vælg det barnet bedst kan lide. I kan købe billige og dejlige børnetæpper på nettet hos os på Trademax.

Hvilket materiale har jeres børnetæpper?

I vores børnetæpper er det ikke andet end god kvalitet. Nogle tæpper er i normalt stof mens en del andre har polypropylene i sig. Alle børnetæpper hos os på Trademax er bløde og skønne for børnene at lege på og har et skridsikkert underlag så de ikke glider eller snubler på tæppet.

Hvilke motiver fås?

Vi har alt fra hinkebaner til dyr og små verdener. På de tæpper der er små huse og verdener kan barnet lege med sin fantasi og sit legetøj på tæppet.

Har i også ensfarvede tæpper?

Ja, men ikke blandt vores tæpper til børn. Blandt vores børnetæpper har vi kun med motiv og mønster. Det plejer børn bedst at kunne lide når de skal lege. Find jeres favoritter blandt vores børnetæpper her på Trademax.