Babytæppe

7 stk produkter
Kampagne
3e8b9d401bff80fc7d75a4ba898ef08ca90b8663.jpg
Bløde og fine babytæpper er et must til din baby, uanset om det er til indendørs eller udendørs brug. Hos Trademax finder du et bredt udbud af tæpper i forskellige materialer, størrelser og farver. Vælg det tæppe der passer din baby bedst.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvad skal jeg tænke på ved valg af børnetæppe og babytæppe?

Du skal finde ud af hvornår og hvordan dit barn skal bruge tæppet. Skal det være indendørs eller udendørs? Sommer eller vinter? I barnevognen eller i børnesengen? Hvilket materiale? Det er mange spørgsmål at stille, men bare rolig. Vi på Trademax hjælper dig!

Hvilke tæpper til babyer?

Babytæpper er noget du skal bruge mange af. Fordelen er at samme tæppe kan bruges på flere forskellige måder. Et tyndt tæppe kan bruges som stofble, sutteklud, ammeklud, give skygge i barnevognen, eller på puslebordet. Det er også en god idé med et legetæppe eller et polstret tæppe som din baby kan ligge på.

Hvor mange børnetæpper skal jeg bruge?

Jo flere jo bedre. Tæpper er noget der bruges meget og på mange forskellige steder. Det er derfor godt at have ekstra, til de gange babytæpperne er til vask.

I hvilke materialer kan jeg købe babytæpper?

Børn har følsom hud, derfor er det vigtigt at vælge tæpper af gode materialer. Du finder derfor babytæpper i mange forskellige materialer, der alle er egnet til de små. Vi tilbuder for eksempel økologiske børnetæpper af bomuld med fine mønstre. Til koldere dage finder du børnetæpper af uld der varmer ordentligt.

Skal jeg vælge et varmt eller køligt tæppe til mit barn?

Vælg tæppe efter årstid. Om vinteren kan det være godt med et tykt børnetæppe mens det om sommeren er bedre med et tyndt. Det vigtigste er egentlig at du engang imellem tjekker hvor varmt eller koldt barnet er, og vælg derefter tæppe ud efter det.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kampagne