Blødt legetøj & bamser

33 stk produkter
c3d84e2ca72c2a4e8f06a0428d47097b3747e7e1.jpg

Næsten alle har et forhold til tøjdyr og bamser. De er søde og sjove, de får os til at smile og tænke på barndommen og leg. Find de bløde bamser og nuttede tøjdyr, som alle kan lide, hos os. Vores sortiment omfatter både store og små dyr, til både store og små børn.

Lad dit barn få sin første ven i form af et nuttet tøjdyr

Hvilken slags tøjdyr skal jeg vælge til en baby?

Det er vigtigt at huske på, at babyer ofte putter ting i munden, og derfor skal nuttede tøjdyr kunne holde til det. Det er godt, hvis det bløde tøjdyr er nemt at holde, da babyer har sværere ved at gribe større genstande. Når du køber til en baby, skal du vælge tøjdyr med stærke farver og kontraster. Det er vigtigt, at tøjdyr til babyer ikke er for hårde eller tunge.

Kan jeg købe tøjdyr til en voksen?

Mange voksne sætter pris på nuttede tøjdyr og køber af og til tøjdyr til sig selv. Det er aldrig forkert at give en nuttet bamse til en anden voksen, så længe det sker med venlighed. Du kan give en person et nuttet tøjdyr for at trøste, opmuntre eller fejre noget. Et nuttet tøjdyr kan ofte være en lige så værdsat gave som blomster eller chokolade.

Kan et tøjdyr forestille et rigtigt dyr?

Det er ikke alle tøjdyr, der repræsenterer rigtige dyr. Nogle gange har et tøjdyr en farve, som det rigtige dyr aldrig ville have. Børns fantasi gør alle tøjdyr virkelige, uanset om de eksisterer i virkeligheden eller ej. Det vigtigste for barnet er, at tøjdyret føles godt, og at det er lige så fint, som barnet ønsker det.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)