Tilbud på Pejse

30 stk produkter
Kampagne
686911(5).jpg

Ønsker du at installerer en ægte kamin eller pejs, så kan du nu nyde varmen fra en kamin, i et skorstensfrit hjem? Trademax har samlet et stort udvalg af skorstensfrie kaminer og andre varmekilder. Vælg mellem store pejse og små gasdrevne brændeovne. Klassisk og stilrent design blandet med det moderne, skaber en perfekt kombination der garanteret vil passe dit hjem.

Nu har du mulighed for at få varmen fra en pejs, selv i et skorstensfrit hjem

Har du af en eller anden årsag ikke mulighed for at installere en ægte pejs? Nu kan du nyde varmen fra en kamin selvom du bor i et hjem uden skorsten. På Trademax finder du nemlig et stort udvalg af skorstensfrie kaminer og pejse, som enkelt og hurtigt skaber en stor forandring i din bolig, både i udseende og atmosfære.

Vores pejse og kaminer er ligeså smukke som de er funktionelle, med andre ord får du en kamin som både dekorerer og giver kant til dit hjem. Hos os er der ikke langt fra du beslutter dig til du kan sidde og nyde varmen fra din egen skorstensfrie kamin. Hos os behøver det ikke at koste en formue at installere en luksuriøs pejs eller kamin. Vi har samlet et stort udbud af pejse og kaminer i et dekorativt design, i forskellige størrelser og modeller. Her finder du alt fra store el-pejse til til mindre ethanol kaminer. Klassiske og stilrene designs, blandet med moderne udførelse, skaber en perfekt kombination, og du kan med garanti finde en pejs eller kamin der passer ind i dit hjem. Gå på opdagelse i vores store udvalg af smukke, moderne og elegante skorstensfrie kaminer og klik din nye kamin hjem, nemt og enkelt. Hos os på Trademax køber du billige kaminer uden at gå på kompromis med design og kvalitet. En skorstensfri kamin giver dig samme magiske følelse som en gammeldags åben brændeovn, bare uden røg, sod og aske. Derudover er det en energieffektiv varmeløsning og da den ikke kræver fast installation kan en skorstensfri kamin placeres næsten hvor som helst i din bolig. Den kan med fordel bruges både i stuen køkkenet eller hvorfor ikke i soveværelset. Magi i alt sin enkelhed.

I vores sortiment kan du vælge mellem forskellige størrelser og modeller, som passer både i mindre lejligheder og i den lidt større villa. Hvilken model som passer bedst ind i den enkelte bolig er et spørgsmål om smag og indretningsstil. Her finder du alt fra en kopi af den gamle åbne brændeovn, til kaminer i et moderne design i glas og stål. Vælg mellem ethanol kaminer som bruger bioethanol og elektriske pejse som fungerer uden nogen form for brændstof men enkelt installeres i et el-udtag. Vi har et udvalg af både fristående kaminer som kan placeres op af en væg eller i midten af et rum, men vi har også et udbud af væghængte kaminer. Kaminer og klinker er en fantastisk kombination, så hvorfor ikke tilføre lidt ekstra luksus ved at lægge fliser eller klinker foran eller rundt om din kamin. Lad dig inspirerer af vores udvalg af fliser og klinker

Forlæng sommeren i din udestue

Spred varme og forlæng sommeren med en el eller gas drevet kamin. Takket være at skorstens frie kaminer ikke kræver nogen form for installation, er den enkelt at flytte med ud i din udestue eller i dit drivhus. Smukt og luksuriøst og garanteret hyggeligt. Et varmt tip, til dig med udestue.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Väggmonterad
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne