Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Pejs

131 stk produkter
Viser 24 av 131 produkter
1
...
6

Populære filtre

Nogle gange kan ønsket om en pejs i dit hjem føles overvældende. Der er noget helt særligt ved at sidde i et stille øjeblik og bare lytte til en knitrende ild fra en pejs. Der er noget harmonisk over en pejs, noget, der altid har tiltrukket os til den brændende ild i kontrollerede former. Tryghed, lys og varme er det, som en pejs giver os, så det er ikke underligt, at vi nyder den, når vi oplever den, og at vi savner den, når vi ikke har den. Hvis du af en eller anden grund heller ikke har mulighed for at installere en rigtig pejs i dit hjem, kan det føles ekstra trist. Heldigvis har vi en løsning!

Nu har du mulighed for at få varmen fra en pejs, selv i et skorstensfrit hjem

Hvilke typer brændeovne tilbyder Trademax?

Ved Trademax tilbyder vi en bred vifte af pejse, både til indendørs og udendørs brug. Uanset om du har en skorsten eller ej, fås der pejse, der passer til dit hjem. Hvis du er på udkig efter en udendørs pejs eller en bålplads, så har vi også det. Vi har også ildkurve og udendørs pejse med grill- og madlavning muligheder. Hos Trademax finder du alt fra større pejse til mindre ethanol ovne. Klassisk og stilfuldt design blandet med en moderne finish skaber en perfekt kombination, hvor der helt sikkert er noget, der passer til dit hjem. Oplev vores udvalg af smukke, moderne og stilfulde skorstens løse kaminer, pejse og brændeovne, og begynd at nyde det i dag. Hos Trademax kan du købe billige pejse uden at gå på kompromis med design eller kvalitet.

Hvad tilføjer en brændeovn til mit hjem?

Ud over at bidrage til en hyggelig følelse er en pejs en fantastisk måde at opvarme dit hus, din udestue, din terrasse eller din lille have oase på. Nogle af vores pejse giver mulighed for både grillning og madlavning og skaber et dejligt sted at samles omkring. Vores brændeovne er lige så stilfulde som de er funktionelle, med andre ord får du en flot pynte ovn, der både pynter i dit hjem og tilføjer et strejf af guld til din hverdag. Der behøver ikke at være mange skridt fra at længes efter en pejs til at sætte sig ned og nyde sin helt egen dekorative pejs. En pejs er en god investering, fordi den giver en pålidelig varmekilde, når kulden trænger sig på. En brændeovn er den ultimative måde at spare på el udgifter og forbrug.

Kan jeg selv installere min brændeovn eller pejs?

De fleste af vores brændeovne og pejse kan nemt installeres i dit hjem og din have. Men for at være på den sikre side er det en god idé at tjekke produktbeskrivelsen, og hvad der gælder i dit område eller din bolig. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Trademax kundeservice, som gerne vil besvare dine spørgsmål.

Er tilbehør til brændeovne tilgængeligt hos Trademax?

Selvfølgelig har vi også tilbehør til din nye pejs, lige fra gnistfangere, grillriste, brændeovns ventilatorer og meget mere. Vores tilbehør er lige velegnet til en lille brændeovn, en stor brændeovn eller en pejs.