Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 19 av 19 produkter
Hos Trademax finder du alt du har brug for hvis du vil have succes med din pejs eller brændeovn. Vi tilbyder forskelligt pejse tilbehør der gør det nemt for dig. Velkommen ind og udforsk Trademax store sortiment af tilbehør til pejsen.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvilke forskellige tilbehør til pejse kan jeg købe hos Trademax?

    Hos Trademax kan du finde mange forskellige højkvalitative tilbehør til din pejs. Bladre blandt sikkerhedsgitter, pejse ventilatorer og udstyrsholdere for at finde det der passer dig og dit hjem bedst. Alle vores produkter er nøje udvalgte for at gøre os sikre på at du bliver tilfreds med dit nye køb.
  • Hvilke tilbehør har jeg brug for?

    Afhængig af hvilken type af pejs du har kan du have brug for forskelligt tilbehør. Men generelt så har du brug for et stativ med udstyr der gør det nemmere at fyre op i pejsen. Det er en god idé med sikkerhedsgitter som reducere risikoen for ulykker. Specielt hvis du har dyr eller små børn hjemme. Derudover er det aldrig en dårlig idé at have en pejse ventilator der spreder varmen i hele dit hjem.
  • Hvordan fungere en pejse ventilator?

    Ved at stille ventilatoren så bliver den opvarmet via kontakten mellem ventilatorens fod og pejsens varme. Med andre ord så bliver ventilatoren drevet af pejsens varme. Med tanke på at du kan stille ventilatoren mod alle retninger kan du selv bestemme hvor du vil sprede varmen hen. Det gør at kaminen bliver en mere rettet varmekilde og du kan derfor reducere brændeforbruget.