Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 8 av 8 produkter

Den korrekte opbevaring af træ er vigtig både indendørs og udendørs. Du skal sørge for, at der altid er luft mellem træstammerne, så de kan afgive eventuel fugt. Fugtigt træ ryger, lugter dårligt og kræver mere energi at brænde, end det afgiver varme. Når du kan opbevare dit træ pænt indendørs i et træstativ eller på en brændeholder, giver det dit hjem et mere organiseret og ryddeligt udtryk. Du undgår også at have træet direkte på gulvet, og det bliver en naturlig plade, der opsamler alt det snavs, som træet frigiver.

Praktisk og stilfuld opbevaring af træ i et brændestativ

Hvad er fordelene ved et brændestativ?

Et brændestativ er en smart og pladsbesparende måde at opbevare mere brænde indendørs, end der kan være plads til i en brændekurv. Den ekstra stabelplads betyder, at du ikke behøver at tage så mange ture i kulden for at hugge mere træ. Et stilfuldt træstativ med smukt stablet brænde kan virkelig skabe et iøjnefaldende element i ethvert rum. Træ er også beroligende med sin duft, fine struktur og nuance, hvilket gør det til en integreret del af din indretning.

Hvor kan jeg placere mit brændestativ?

For at minimere snavs mellem brænde stativet og brændeovnen er det både praktisk og attraktivt at placere brændestativet indendørs tæt på brændeovnen. Af hensyn til brandsikkerheden skal du passe på ikke at placere brændestativet for tæt på brændeovnen. Det er også muligt at placere et brændestativ udenfor, men sørg for, at der ikke kan komme fugt ind i træet. Et alternativ til udendørs opbevaring af træ er at opbevare træet i et brændeskur eller et træskur. Det er meget sjovere at opbevare brænde indendørs og udendørs med et pænt og praktisk brændestativ.