Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Vinstativ & vinhylde

83 stk produkter
Viser 24 av 83 produkter
1
...
4

Hvis du ønsker, at dit hjem skal være rigtig elegant, kan du vælge en vinreol på væggen. Vinreoler i alle former er elegante i sig selv. Alt er mere elegant end en tetra pak Vino Tinto på vasken. Men derfra og op til en privat, frakke klædt vintjener i sin egen middelalderlige vinkælder er der mange trin, hvor vægmonterede vinreoler er en af de finere. I vores udvalg her hos Trademax finder du mange vinreoler, hvor du helt sikkert kan finde en løsning, der passer til dig.

Praktisk elegance til dine vinflasker med en vinreol

  • Hvordan monterer jeg en vinreol på væggen?

    Afhængigt af vinreolens design kan der gives forskellige monteringsråd. Hvis vinreolen har sine egne ben, kan et par skruer være nok til at give stabilitet og balance. Du ønsker ikke at lade den stå helt uden vægmontering. Selv om det er sjældent i Danmark, har vi jordskælv fra tid til anden. Du ønsker ikke at se din dyre vin samling ryge på gulvet. Den samme grundlæggende idé bør være gældende for alle vinreoler, især for væghængte vinreoler. Hellere gå lidt for meget op i sikkerhed og stabilitet.
  • Er der plads til alle mine flasker på vinreolen?

    Her hos Trademax finder du et bredt udbud af vinreoler og vin stativer. I sortimentet finder du vinreoler i mange forskellige materialer og størrelser. Selv hvis du ønsker at bygge en komplet vinkælder, kan du købe dine vinreoler billigt hos os.
  • Hvilket materiale til vinreoler er bedst egnet til vin?

    Vinreolens materiale påvirker ikke indholdet af flaskerne. Selve vinen ligger normalt på egetræsfade, inden den tappes på flaske. Herefter påvirkes vinen ikke så nemt af miljøet.