Krydderihylde & krydderistativ

8 stk produkter
Kampagne
1871575(9).jpg

Køkkenet er ikke muligt uden krydderier, uanset om du er til salt og peber, eller om du går efter en bred smagspalette. En krydderihylde eller et stativ er perfekt til at have dine krydderier lige ved hånden. Vælg mellem forskellige farver og stilarter i vores varierede udvalg af krydderihylder og find den model, der passer bedst til dig.

Alle verdens smagsoplevelser lige ved hånden med en krydderihylde

Hvad skal jeg tænke på, når jeg vælger en krydderihylde?

Du ønsker ikke at opleve, at du ikke har nok plads til dine krydderier, så vælg en krydderihylde med god plads. Vælg en krydderihylde i forhold til den højeste krydderikrukke eller højden på de flasker, du ønsker at opbevare. Overvej også, om du ønsker andre funktioner end blot at sætte krydderier i din krydderihylde.

Hvor er det bedste sted at placere min krydderihylde?

Det er optimalt at have din krydderihylde tæt på komfuret og køkkenbordet. Hvis der er plads til at opbevare dine krydderier over eller ved siden af det sted, hvor du laver mad, er det fint nok. Hvis der er en væg, hvor du kan sætte en krydderihylde op ved siden af eller bag dig, når du laver mad, kan det også bruges.

Kan jeg opbevare andre ting end krydderier i min krydderihylde?

Du kan selvfølgelig have andre ting i din krydderihylde end krydderier, og det er endda meget fint at skifte krydderi glassene ud med f.eks. en morter, en flaske olie eller en lille plante. Hvorfor ikke have flere krydderihylder, en til krukker med tørrede krydderier og en til friske krydderier? Du kan også vælge en krydderihylde med mulighed for opbevaring af f.eks. kopper, fade eller vinflasker. Med kroge under krydderihylden kan du hænge viskestykker og grydelapper lige ved hånden.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne