Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 39 produkter
12

Lagerreolen er klassisk og findes i alle hjem. Den kan se ud på mange forskellige måder og bruges til mange forskellige ting. Hos os finder du billige lagerreoler i mange forskellige farver, stile og størrelser, der passer til alle dine behov og ønsker i hjemmet.

Du har måske brug for endnu en lagerreol

  • Bør jeg vælge en lagerreol eller en almindelig bogreol?

    Fordelen ved en lagerreol er, at den er lys og luftig, hvilket får rummet til at føles luftigere. Hvis du vil have planter på din reol, er en lagerreol perfekt, fordi det er nemmere for lyset at finde vej til planterne. Hvis du skal bruge din reol til at opbevare kasser på, er en lagerreol ofte mere velegnet end en almindelig reol.
  • Hvordan skal jeg vælge en lagerreol?

    Udseende og størrelse er de vigtigste faktorer, når du skal vælge en opbevaringsreol. Tænk over, hvad du ønsker at opbevare på din reol, og hvor mange bøger, skuffer og ting du ønsker at opbevare der. Det er vigtigt, at du har en opbevaringshylde, der passer ind i rummet, så vælg en stil, der passer til resten af indretningen.
  • Hvor kan jeg placere min lagerreol?

    Selv om det kaldes en lagerreol, behøver dette møbel bestemt ikke at blive henvist til et lager. Lagerreoler har den fordel, at de nemt kan placeres overalt og har mange funktioner. Du kan sætte en lagerreol både i din stue og i et opbevaringsrum, afhængigt af dine behov. Det er f.eks. stilfuldt og cool at bruge en lagerreol som en rumdeler. Sæt nogle planter og et par glasskåle i lagerreolen, så skærmer du af, men lukker samtidig lys ind.