Udendørspejs & ildsted

171 stk produkter
Kampagne
1250663(1).jpg

En åben ild er stemningsfuld, smuk og giver en behagelig varme, men kræver forsigtighed. Når du køber en udendørs pejs, får du et sikkert sted at fyre op. Ilden er begrænset til et sted, du ødelægger ikke jorden du tænder op på, og du kan nemt flytte stedet, hvis du ønsker det.

Skab mere hygge med en udendørs pejs

Hvor kan jeg have en udendørs pejs?

Der findes forskellige modeller af udendørs pejse og bålpladser, så du kan vælge alt efter, hvor meget plads du ønsker, at den skal fylde. Nogle udendørs pejse er større og designet til at skabe en permanent pejs i din have. Andre udendørs pejse vil være som en bærbar pejs, som du kan tage med dig, når du tager i skoven og på stranden eller bare har den i haven.

Er en udendørs pejse og ildkurve sikre?

Fordelen ved en udendørs pejs eller ildkurv er, at den er så sikker, fordi den har en begrænset brændkammer. Ilden spreder sig ikke uden for pejsen og skader ikke jorden. Aske og forkullet træ er nemt at samle op og tage med sig, hvis du er ude på landet, og der er ingen gløder, der kan blusse op. Med en udendørs pejs kan du i stedet nyde dit bål i fred.

Hvad kan jeg brænde i min udendørs pejs eller ildkurv?

Når du tænder et bål i en udendørs pejs eller ildkurv, er det en god idé at lægge et brændbart materiale i bunden af pejsen. Derefter skal du opbygge bålet med optænding og slutte af med brænde. Hvis du ønsker at tilsætte trækul til din pejs, er det også fint, hvis du ønsker at få en glød. Du kan nemt lave et smukt og stemningsfuldt bål med din udendørs pejs.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne