Udendørspejs & ildsted

158 stk produkter
Kampagne
1250663(1).jpg

En åben ild er stemningsfuld, smuk og giver en behagelig varme, men kræver forsigtighed. Når du køber en udendørs pejs, får du et sikkert sted at brænde. Ilden er begrænset til en bålplads, du ødelægger ikke jorden, du brænder på, og du kan nemt ændre stedet, hvis du ønsker det. Trademax tilbyder mange forskellige måder at brænde udendørs på, se dig omkring og vælg mellem en bålfad, en ildkurv, et ildsted eller en brændeovn. Samles og hyg dig med dine kære omkring et udendørs ildsted.

Øg hyggefaktoren med en udendørs kamin

Hvor kan jeg have en udendørs kamin?

Der findes forskellige modeller af udendørs kaminer og pejse, så du kan vælge alt efter, hvor meget plads den skal fylde, og hvor du ønsker den placeret. Nogle udendørs kaminer er større og designet til at skabe et permanent ildsted i haven eller på terrassen. Andre udendørs kaminer vil være som en bærbar pejs, som du kan tage med dig, når du tager ud i skoven og på stranden eller bare har den i haven. Du kan f.eks. have en bålfad eller en bålplads i haven, hvor I kan samles og grille skumfiduser, eller du kan tage dit ildkurv med ned på stranden for at se nytårsraketter nytårsaften.

Er et udendørs ildsted og en kamin sikkert?

Fordelen ved en udendørs pejs eller ildkurv er, at den er så sikker, fordi den har et begrænset ildsted. Ilden spreder sig ikke uden for ildstedet og skader ikke jorden. Aske og forkullet træ er nemt at samle og tage med dig, hvis du er ude på landet, og der er ingen gløder, der kan blusse op. Med en udendørs kamin kan du i stedet nyde dit bål i fred.

Hvad kan jeg brænde i min udendørs kamin eller ildkurv?

Når du tænder ild i en udendørs kamin eller ildkurv, er det en god idé at lægge et brændbart materiale i bunden af din kamin. Derefter skal du opbygge bålet med optænding og slutte af med brænde. Hvis du vil tilsætte kul til dit ildsted, er det også fint, hvis du ønsker at få en glød. Du kan nemt lave et smukt og stemningsfuldt bål med din udendørs kamin. Trademax tilbyder også kaminer med lavasten og gasbrændere.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne