Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 351 produkter
1
...
15

En skærmvæg er både praktisk og dekorativ. Vælg mellem vores store udvalg af billige skærme for at finde den skærm, der passer til dine behov, og som gør dit hjem smukt. Så kan du bruge skærmen til både at skjule og fremhæve dele af et rum eller til at skabe en grænse.

Afgræns og dekorer med en praktisk skærmvæg

  • Hvilken slags afskærmning skal jeg vælge?

    Den første ting, du skal bestemme, er, hvor lang en skærmvæg du har brug for. Mål hvor langt du vil skærme af, og tænk over funktionen. Måske vil du have mere end én skærm. Tænk også over, om du ønsker en skærm, der dæmper eller lader lyset slippe igennem.
  • Hvor er det bedste sted for min skærmvæg?

    Hvis du bruger din skærmvæg som rumdeler, er det en god idé at sørge for, at der er plads på begge sider af skærmvæggen. Hvis du bruger væggen til at skabe et soveområde, skal skærmvæggen måske være så tæt på sengen som muligt, men med plads til at komme ud af og ind i sengen. Din skærmvæg kan også placeres som en rumdeler på visse tidspunkter, og når den er vinklet på andre måder, kan den f.eks. være en skærm, der skjuler et rodet hjørne.
  • Hvor kan jeg opbevare min sammenfoldede skærmvæg?

    De fleste skærmvægge i vores sortiment er flade nok til at passe bag en dør, når de er foldet sammen. Du kan også folde skærmen sammen og skubbe den ind under en seng eller sofa. Hvis du har et stort klædeskab eller walk-in closet, er det også et godt sted at opbevare dit sammenfoldede skærmvæg.