Makeupspejl

24 stk produkter
1210902.jpg
Kampagne

Sæt den perfekte makeup med hjælp af et makeup spejl fra Trademax.dk. Der findes mange varianter af make-up spejle som for eksempel bordspejle, håndspejle og portable spejle. Portable spejle er praktiske da de er nemme at have med i tasken når du er afsted eller bare for at kunne tage makeup på på flere pladser derhjemme. Et spejl med forstørrelse kan gøre det nemmere at lægge makeup eller når du skal pleje ansigtet. Det vigtigste er at du vælger et makeup spejl der frem for alt passer dine behov men også matcher og passer ind i dit badeværelse. Find din favorit blandt forskellige modeller og design.

Makeup spejl til dit makeup hjørne

Når makeuppen skal på skal du både bruge godt lys og et godt spejl for at kunne se ordentligt. Hos og på Trademax har vi spejlet du skal bruge som både er billigt og bliver en smuk indretningsdetalje på badeværelset.

Makeup spejl fås i mange forskellige designs. De kan være fritstående på fod, disse er portable og placeres der du ønsker. Der findes også makeup spejle som monteres på væggen, enten med skrue eller sugeprop. Et makeup spejl er ikke kun praktisk men kan også være en smuk indretningsdetalje i hjemmet. Et makeupspejl skal nødvendigvis ikke være på badeværelset, men kan stilles der hvor du har plads og hvor det er fordelagtigt med god belysning. Hvorfor ikke lave et makeup hjørne? Hvor du kan have dit makeup spejl, makeup bord, en skøn stol og god opbevaring for at samle alt du skal bruge for at tage makeup på og udføre dine ansigtspleje rutiner.

Hvad er godt at tænke på ved køb af makeup spejl?

Tænk over hvor spejlet skal være. Har du et makeup bord hvor det skal hænge over eller skal du have det på badeværelset? Kan den sidde på væggen eller skal den stå på en hylde? Vi på Trademax har makeup spejle online, både til at sætte på væggen men også til at stå på gulvet.

Har i forskellige størrelser makeup spejle?

Ja, vi har et par forskellige størrelser at vælge imellem blandt vores makeup spejle. Skal du bruge et større spejl til at sætte på væggen har vi også sådan nogle. Nogle makeup spejle fås desuden med glødelamper, så du kan se bedre.

Har i makeup spejle med forstørrelses effekt?

På Trademax.dk har vi også spejle med forstørrelses effekt. De er passende til for eksempel hudpleje eller når du har brug for at tage makeup på et andet sted end på badeværelset. Måske kan du tage det med når du skal ud?

Makeup spejl til makeup hjørnet, fås det?

Vil du have dit eget makeup hjørne derhjemme med et bord til? Så kan du købe et makeupspejl med glødelamper på nettet hos os på Trademax.dk. Vi hjælper dig gerne med valget af makeup spejl og sørger for at du får din favorit hjem nemt, billigt og bekvemt.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Belysning
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kan dæmpes
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne