Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Makeup spejl

12 stk produkter
Viser 12 av 12 produkter

Sæt den perfekte makeup med hjælp af et makeup spejl fra Trademax.dk. Der findes mange varianter af make-up spejle som for eksempel bordspejle, håndspejle og portable spejle. Portable spejle er praktiske da de er nemme at have med i tasken når du er afsted eller bare for at kunne tage makeup på på flere pladser derhjemme. Et spejl med forstørrelse kan gøre det nemmere at lægge makeup eller når du skal pleje ansigtet. Det vigtigste er at du vælger et makeup spejl der frem for alt passer dine behov men også matcher og passer ind i dit badeværelse. Find din favorit blandt forskellige modeller og design på forstørrelsespejl.

Makeup spejl til dit makeup hjørne

 • Hvad er godt at tænke på ved køb af makeup spejl?

  Tænk over hvor spejlet skal være. Har du et makeup bord hvor det skal hænge over eller skal du have det på badeværelset? Kan den sidde på væggen eller skal den stå på en hylde? Vi på Trademax har makeup spejle online, både til at sætte på væggen men også til at stå på gulvet.
 • Har i forskellige størrelser makeup spejle?

  Ja, vi har et par forskellige størrelser at vælge imellem blandt vores makeup spejle. Skal du bruge et større spejl til at sætte på væggen har vi også sådan nogle. Nogle makeup spejle fås desuden med glødelamper, så du kan se bedre.
 • Har i makeup spejle med forstørrelses effekt?

  På Trademax.dk har vi også spejle med forstørrelses effekt. De er passende til for eksempel hudpleje eller når du har brug for at tage makeup på et andet sted end på badeværelset. Måske kan du tage det med når du skal ud?
 • Makeup spejl til makeup hjørnet, fås det?

  Vil du have dit eget makeup hjørne derhjemme med et bord til? Så kan du købe et makeupspejl med glødelamper på nettet hos os på Trademax.dk. Vi hjælper dig gerne med valget af makeup spejl og sørger for at du får din favorit hjem nemt, billigt og bekvemt.