Klæbefolie

50 stk produkter
Kampagne
9dad6b69e17015d1a2c67ecc77fd9bdeade1842e.jpg
Frisk dine køkkenbordplader op eller giv nyt liv til dine gamle møbler. Ved brug af klæbefolie er mulighederne uendelige og du kan hurtigt og nemt give overflader i din bolig en moderne stil. Slip din kreativitet løs og bestil din nye dekor folie billigt fra Trademax.

Hvor køber jeg klæbefolie?

Hos os på Trademax kan du finde dekor folie og flise dekor i en mængde forskellige farver og mønstre. Vi har klæbefolie i træ, marmor, kakkel og mange flere. Uanset hvilken stil du foretrækker finder du med sikker noget der matcher dit behov hos Trademax.

Hvor kan jeg bruge dekor folie?

Alle glatte overflader der er frie fra støv og fedt kan du dekorere med dekor folie. Vælg selv hvis du vil sætte dit dekor folie fast på dine køkkenlåger, borde eller måske køkkenbordplader. Mulighederne er mange. Sørg bare for at gør overfladen rent med sæbe og vand og lade det tørre inden du montere dit dekor folie.

Hvordan indretter jeg med flise dekor?

Med selvhæftende flise dekor kan du nemt opgradere dit køkken eller badeværelse. Du sætter dekoren på dit befindtlige kakkel og det får et nyt og frisk look lige med det samme. Flise dekor er fremstillet af selvhæftende vinyl og passer perfekt til indretning indendørs.

Hvordan fjerner jeg dekor folie og flise dekor?

Varm dekor foliet op med en hårtørre og hiv det forsigtigt af. Det skal ikke hive noget med af, hvis underlaget var ordentligt forberedt før montering. Skulle der være limrester tilbage kan du nemt fjerne det med vand og sæbe.

Hvordan montere jeg klæbefolie?

Rens overfladen og lad den tørre helt. Mål den rette mængde dekor folie ud i forhold til møbler. Placer foliet på møblet og brug et værktøj med glat overflade til at fjerne luftbobler med. Begynd fra midten og arbejd ud mod kanterne. Skær overflødig dekor folie og lad det sætte sig i 24 timer.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne