Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 2 av 2 produkter
Har du et værelse der føltes tomt, hvor der mangler noget? Så kan wallstickers være løsningen for dig. Hos Trademax kan du finde en mængde forskellige wallstickers der passer alle hjem. Velkommen ind og udforske vores store sortiment af wallstickers billigt online.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvad skal jeg tænke på ved valg af wallstickers?

    Da der fås mange forskellige motiver af wallstickers at vælge imellem skal du først bestemme dig for hvor du vil placere din nye indretningsdetalje. Du skal desuden finde ud af hvor meget plads der er på væggen du vil udnytte, da mange wallstickers findes i forskellige størrelser. Når ovenstående er bestemt er der ikke noget der stopper dig. Bestil den wallsticker du synes er smukkest og kompletter din bolig bedst.
  • Kan jeg købe wallstickers til børneværelset?

    Selvfølgelig kan du det! Hos Trademax finder du wallstickers i mange forskellige design til børn. Vi har wallstickers med dyr, stjerner, skyer samt meget mere. Vælg det motiv du synes passer bedst til dit barn og børneværelse.
  • Hvordan indretter jeg med wallstickers?

    Wallstickers sætter du fast på den væg i din bolig som du synes har brug for noget ekstra. Hvilken væg og hvilket rum bestemmer du helt selv. Det er fordelen med wallstickers, de passer ind over det hele. I stuen er det smukt med et fint ordsprog, og i køkkenet kan det være passende med en kaffe tekst.