Kuglegriller

8 stk produkter
1108088(1).jpg

At grille er blevet noget af en populær folkesport i Danmark. I dag griller vi ikke kun om sommeren, men også om efteråret og foråret, så snart lysten til den vidunderlige grillsmag bliver for stor. Find din kuglegrill billigt hos os, og få dejlige middage med saftige smagsoplevelser.

Nyd haven med en kuglegrill

Hvilken grill skal jeg vælge?

En af de mest populære griller er kuglegrillen, fordi den holder temperaturen godt. Andre griller med låg fungerer også på samme måde. Hvis du derimod ønsker en åben følelse og en mere enkel grill, er den klassiske åbne grill måske din stil. Vælg en grill, der ikke er for lille til al den mad, du vil tilberede, og som har de funktioner, du føler, du har brug for.

Har jeg brug for mere end en kuglegrill?

I nogle tilfælde kan det være praktisk at have to kuglegriller, f.eks. hvis du vil tilberede kød på den ene og vegetarisk mad på den anden. Du kan også vælge en grill med en bredere grill overflade, så du kan adskille kød og vegetarisk mad, men i samme grill.

Hvor skal jeg opbevare min kuglegrill?

Det er rart at have din kuglegrill let tilgængelig, men pas på, at den ikke står for tæt på en husmur. Selv hvis den er slukket, kan varmen fra den nyligt tændte grill faktisk sætte ild til ting omkring den. Placer grillen så den ikke forstyrrer dig og dine gæster ved spisebordet, men så du stadig har den lige ved hånden, når du serverer. Om vinteren er det en god idé at stille grillen i et skur eller lignende.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)