Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Udekøkken

29 stk produkter
Byg dit eget udekøkken
Byg dit eget udekøkken
Komplette udekøkkener
Komplette udekøkkener
Viser 24 av 29 produkter
12
At stå indendørs og lave mad kan blive kedeligt. Specielt de dage hvor alt man vil er at være udenfor er det perfekt at have et udekøkken. Et udekøkken er ikke komplet uden borde og vask. En grill komplettere også dit udekøkken perfekt. Hvis du er ude efter et billigt udekøkken kan du købe det hos os på Trademax. du bestiller det nemt fra os online og med hurtig levering.

Medbring dit køkken udendørs med et udekøkken

 • Hvordan planlægger man et udekøkken?

  Hvor stort dit udekøkken kan være afhænger af hvor stor have du har. Planlæg dit udekøkken efter din have. Med vores hjælp kan du bygge det perfekte udekøkken for dig, med alt du skal bruge og alle tilbehør. Det er nemt at planlægge et udekøkken med os på Trademax.
 • Hvordan indretter man sit udekøkken bedst?

  Vi sælger vores udekøkkener og tilbehør i forskellige farver og materialer så du kan finde noget der passer dig og din have.
 • Hvilke tilbehør skal man bruge i sit udekøkken?

  Til et komplet udekøkken har du også brug for tilbehør. En vask til at gøre det nemmere at gøre rent efter måltidet. Køb også serveringsbakker til så du og familien nemt kan spise jeres måltid. Køb også tallerkner, glas og en grill for at skabe et komplet udekøkken.
 • Er det nemt at montere et udekøkken?

  Ja, alle vores udekøkkener og tilbehør kommer med klare instruktioner om hvordan monteringen sker. Du kan håndtere monteringen selv. Bestil allerede i dag, du køber udekøkken billigt sammen med os!