Hækkeklippere til alle haver

4 stk produkter
1336897(1).jpg
Vil du skabe fine former på dine træer og buske? Med hjælp af en hækkesaks kan du gøre det på en nem og smuk måde. Vælg korrekt hækkesaks efter hvordan din have ser ud samt hvad du er u behov af. Velkommen ind og bladre i Trademax sortiment!

Almindelige spørgsmål og svar

Hvordan vælger jeg den rigtige hækkesaks?

Det er en god idé at tjekke grentykkelsen som din hækkesaks kan klare, så ved du om den kan klare din hæk eller ej. Det er desuden vigtigt at vælge en hækkesaks som ikke gør dine arme trætte, derfor skal den være korrekt balanceret.

Skal jeg vælge en batteridrevet eller elektrisk hækkesaks?

Med en batteridrevet hækkesaks er det nemmere at klippe en større del af have, da du slipper for at have en ledning efter dig. Dog bliver saksen noget tungere og du kan blive begrænset tidsmæssigt. Med en elektrisk hækkesaks kan du arbejde uafhængig af tiden men vil da have en ledning hængende efter dig. Da skal du være nøje med at holde styr på ledningen så du ikke risikere at klippe den over. Med andre ord er der fordele og ulemper ved begge.

Hvilke forskellige hækkesaks modeller fås?

Hos Trademax finder du både elektrisk og batteridrevet hækkesakse. Da arbejder du med et sværd som er motordrevet og fås i forskellige længder. Det er den der bestemmer skærelængden samt afstanden på knivene der er afgørende for hvor grove grene den kan klippe af.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)