Postkasse

18 stk produkter
1108830(1).jpg
Post er blevet sendt og leveret i hundredvis af år, og postkasser har eksisteret i Danmark siden det 1800-tallet. I dag er det lige så indlysende at have en postkasse som en hoveddør. Uanset om du venter på håndskrevne breve fra en ven eller en elsket, eller hvis du ikke forventer andet end regninger, er en praktisk og stilfuld postkasse uundværlig. Vælg den postkasse fra vores varieret sortiment, der har den stil og funktion der passer til dig og dine behov.

Hvis det er tid til at udskifte din postkasse, så vælg fra vores brede sortiment

Hvilken brevkasse skal jeg vælge?

Det er altid rart, hvis din postkasse passer til stilen på dit hus. Hvis din postkasse skal placeres ved siden af andre postkasser, bør du overveje, om den skal passe ind eller skille sig ud. Vælg en brevkasse, der er stor nok til den mængde post, du normalt modtager, og som passer til din smag.

Skal postkasser se ud på en bestemt måde?

Brevkassen kan have den farve eller form, du ønsker, bare den er tydeligt markeret som en brevkasse. En postkasse skal også have en åbning, der er stor nok til, at større forsendelser skal kunne komme igennem.

Hvor skal jeg placere min postkasse?

Brevkassen skal være placeret, så den person, der leverer posten, nemt kan finde og få adgang til den. Hvis du bor i et hus, skal postkassen placeres ved ejendommens skel ud mod den vej, hvor postbudet normalt kører sin rute. Nogle gange er der et særligt sted, hvor alle brevkasser skal placeres, og det er der, du skal placere din brevkasse.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)