Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Brændeopbevaring

46 stk produkter
Viser 24 av 46 produkter
12

Mange af os har opdaget alle fordelene ved optænding af træ. Ud over en helt speciel og god varme bruger vi fornybare produkter og sparer penge, når vi tænder op med træ. Det er nødvendigt med en god opbevaring af træet for at sikre, at træet tørrer ordentligt og er nemt at komme til. Hos Trademax har vi træ opbevaring til både indendørs og udendørs brug. Køb brændeholdere billigt online her hos Trademax.

Hvilket slags træ er bedst at have på mit brænde lager?

Der er mange teorier og tanker om dette. Det mest almindelige er at købe enten blandet træ eller birketræ. Birk er den mest almindelige træsort, der bruges til bål. Det har en høj brændværdi og brænder godt. Men blandet brænde fungerer også godt.Husk at opbevare dit brænde korrekt i en brændestativ eller brændeholder, så det bliver så energirigtigt som muligt, når du brænder det.

Hvordan stabler jeg brænde optimalt i mit udendørs brænde stativ?

Først skal du sørge for, at træet er beskyttet mod fugt, da fugtigt træ brænder dårligere og udvikler mere røg. Stabl træet på et luftigt sted, så fugten kan fordampe. Sørg også for, at stakkene forbliver stabile, så ingen kan blive skadet af nedfaldende brændestykker. Den nemmeste måde at gøre dette på er at sørge for, at du har et rigtig godt opbevaringssystem til træ.

Er der forskellige typer af materialer til opbevaring af træ?

Ja, der er flere materialer at vælge imellem, når du skal opbevare brænde udendørs. Du kan enten købe en flot opbevaringsenhed i galvaniseret stål eller vælge imprægneret træ. Begge materialer er fugtbestandige og kan stå ude hele året rundt. Hvis du vil have din brændeholder indendørs, kan det også være rart at have en brændeholder af glas eller blandede materialer.

Hvordan opbevarer jeg mit brænde indendørs?

Indvendigt er det praktisk at opbevare træ sammen og adskilt fra gulvoverfladen for at minimere svineri og holde træet tørt. Du kan stille en brændekurv, et stativ eller holdere praktisk tæt på din brændeovn eller pejs. Billig indendørs træ opbevaring kan fås online hos os på Trademax.