Tillægsplade til dit havebord

1 stk produkter
131935(8).jpg

Nårde der kommer mange gæster til havefest bliver der hurtigt brug for mere plads ved havebordet. Der findes knapt noget mere dejligt end at samles med familie og venner i haven på en varm sommerdag og nyde grillmad med gode drinks til klokken bliver sent i den lune sommeraften. Med tillægsplade til dit havebord får du plads til endnu flere gæster så der ikke bliver trængt.

Plads til flere gæster med en tillægsplade

Gode havemøbler skal være smukke at se på og samtidig være funktionelle og brugervenlige. Dette er især vigtigt i haven, hvor vi ønsker møbler, der er praktiske og komfortable, samtidig med at de skaber en indbydende og hyggelig atmosfære. Haven er et naturligt samlingssted, som skal være både personligt og brugbart.

Hvorfor skal jeg have en tillægsplade?

Mange haver er af den mindre type, hvor vi også skal tage hensyn til pladsen. Der er måske ikke plads til et stort bord, men du vil stadig gerne kunne invitere mange gæster til middag. Det kan løses! For at sikre, at alle kan få plads omkring bordet, har Trademax en række spiseborde med tillægsplade, der er designet til udendørs brug. Uanset hvilken stil og størrelse du ønsker, har vi alt, hvad du har brug for.

Er det svært at samle en tillægsplade?

I haven spiser vi dagens måltider med familien og inviterer til grillfest eller fødselsdag. Med tillægsplader kan du nemt skille spisebordet ad, tilføje en bordplade og forlænge bordet, så der er plads til flere personer. Når du ikke har brug for dem, kan de opbevares i skuret, så bordet ikke fylder for meget. Hos Trademax er vi forpligtet til at holde alle vores produkter af høj kvalitet til markedets laveste priser. Om sommeren tilbringer vi forhåbentlig mere tid udendørs end indendørs. Sørg for, at dit udendørs miljø er behageligt og indbydende ved hjælp af flotte havemøbler!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)