Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 542 produkter
1
...
23

  • Hvilket materiale er jeres udendørs krukker?

    Lige præcis krukker til udendørs brug skal være stabile og bestandige da vi ikke kan styre vejret. Vores udendørs krukker her på Trademax er alle robuste og egnet til udendørs brug. De fås i blandt andet galvaniseret stål, polyrattan og træ. En del er forsynet med en indre støtte så dine planter kan stå så stabilt som muligt når det blæser.
  • Kan jeg købe blomsterkasser på Trademax?

    Jada! Vi tilbyder billige dyrkningskasser både med og uden espalier. Hvis du planlægger at sætte planter der spreder sig meget ud kan en udendørs krukke med espalier være en god idé. Flere af vores udendørs krukker har også sit eget vandingssystem så du ikke skal tænke på at vande, men kun fylde vandbeholderen med vand en gang imellem. Der er plads til op til 90 liter så du behøver ikke fylde den så tit. Du kan også købe blomsterkasser til balkon.
  • Hvad skal jeg tænke på ved køb af udendørs krukker?

    Find ud af hvor store krukker du har plads til i din have. Har du en balkon kan en mindre udendørs krukke være passende med tanke på størrelsen. Har du derimod en stor have eller terrasse som du vil udsmykke med frodige planter kan du vælge en større udendørs krukke. Du kan også købe nogle af vores sæt med udendørs krukker. Det kan være smukt at sætte dem sammen med forskellige blomster i. Tænk over hvor meget tid du har til at vande dine blomster. Måske er et automatisk vandingssystem i krukken noget for dig der ikke har så meget tid?