Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 2493 produkter
1
...
104

Populære filtre

En smuk og billig markise er altid en god idé. En markise beskytter mod indsyn og mod stærkt sollys. En markise udendørs skaber separate pladser i din udendørsmiljø. Billige markiser kan du bruge på balkonen eller i haven. Markiser findes nu også online i mange forskellige farver og mønster, så benyt muligheden og køb det du skal bruge fra os på Trademax.

Markiser til alle steder og lejligheder

 • Er det tilladt at opsætte markiser på min balkon?

  Ja, du må gerne opsætte markiser på din balkon for at beskytte mod stærk solskin, vind og indsyn. Du kan skabe en egen og hyggelig udestue helt beskyttet fra omverden. vælg enten balkon skærm, sidemarkise, kassettmarkis eller begge dele.
 • Hvordan montere man en markise?

  Du montere en markise lidt forskelligt afhængig af hvilken type af markise det handler om. Når du skal købe markise og finder en markise billigt vil en monteringsvejledning medfølge. Til nogle markiser kan du også købe et separat monteringskit fra os.
 • I hvilke materialer findes billige markiser?

  Det mest normale materiale er et groft stof, såkaldt canvas. Der findes også markiser i letmetal eller andre materialer der er nemme at vedligeholde. Det de har tilfælles er at de hjælper dig med at skabe både privathed og læ mod indsyn samt vind og vejr.
 • Hvordan renser man en markise bedst?

  Det afhænger af materialet. Hvis det handler om tekstil så er en markise lidt for stor og tung til din vaskemaskine, men du kan bruge tekstil shampoo. Meral skal bare tørres af.