Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Solafskærmning med effektiv solbeskyttelse

4693 stk produkter
Viser 24 av 4693 produkter
1
...
196

Solen er dejlig men kan også være farlig eller generende. Sommeren er de flestes favorit sæson, ikke mindst fordi solen kommer frem og varmer os efter en kold vinter. Det kan dog sagtens blive for meget af det gode og derfor er det vigtigt at søge ly i skyggen, når de farlige stråler bliver for stærke. Solafskærmning kan beskytte mod både sol, vind og vejr, så du kan slappe af eller arbejde uden besvær fra solens lys og varme. Med solbeskyttelse i form af en smart afskærmning, kan dine børn trygt lege i haven uden at blive solskoldede og brændte. Find din nye smarte solafskærmning på Trademax og blive klar til en solrig og varm sommer!

Solafskærmning til alle situationer

Der er mange gode muligheder for at finde smart solafskærmning hos Trademax. I vores sortiment finder du nemlig pavilloner, pergola og parasoller i et væld af forskellige modeller. Vi har både små og store parasoller samt både diskrete modeller og i mange skønne farver og mønstre. Køb en sort eller grå parasol, der blender diskret ind i omgivelserne i haven, eller bliv glad i låget med en parasol i en skarp pangfarve eller med sødt mønster på stoffet. Mulighederne er mange, og det er helt op til dig, hvilken af modellerne blandt vores parasoller, der skal hjem i din have at bo sommeren over.

Pas på solen og søg skygge bag smart solafskærmning

Sol er en vigtig kilde til d-vitamin, og det er derfor en god idé at bruge tid udenfor så ofte som muligt. Dog er solens stråler meget stærke, særligt i sommermånederne, og de kan også være skadelige for dig, hvis du ikke passer på. Tag derfor dine forholdsregler, og følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

  • Ophold dig ikke i direkte sol om eftermiddagen mellem klokken 12 og 15.
  • Dæk din bare hud til med lyst og luftigt tøj, når solen står højest.
  • Husk solhat, så du undgår solskoldning i hovedbunden.
  • Brug altid rigeligt med solcreme på utildækket hud i solen. Hellere for meget end for lidt.
  • Læg dig aldrig til at ”stege” i direkte sol, uanset hvor meget solcreme du har smurt på.

Sådan beskytter du dit barn eller din baby mod solens stråler

Spædbørn bør holdes helt ude af solen. Stil barnevogn og klapvogn i skyggen, eventuelt under en pavillon, og slå kalechen ned, når barnet sover middagslur. På varme dage skal barnet ikke have for meget tøj på, men det er stadig en god idé at vælge tøj, der dækker huden, eksempelvis leggins og en langærmet bodystocking eller bluse. Husk også en solhat, der går ned i nakken, så huden her også bliver beskyttet.

Til større børn, der kravler eller går, skal du ligeledes tage de ovenstående forholdsregler ved så vidt muligt at søge skygge og vælge dækkende tøj. Skal barnet ud i solen, skal du huske at smøre det godt ind i solcreme med en høj faktor over hele kroppen inklusiv ansigt og hænder. Vælg minimum faktor 15 herhjemme i Danmark og en højere faktor, hvis I er på ferie sydpå i udlandet. Tag gerne en pavillon eller parasol med på stranden og vælg badetøj med UV-beskyttelse, hvis barnet skal bade.

Billige havepavilloner og haveparasoller

I sortiment af pavilloner hos Trademax finder du pavilloner med fod og pavilloner med beslag til montering på eksempelvis bord eller rækværk. Alle vores pavilloner er lette at montere og folde ud, og de kan således nemt findes frem og sættes op, når sommersolen kræver det. Du kan sagtens købe en parasol uden fod og tilkøbe foden senere, når behovet opstår. Du finder vores udvalg af parasolfødder her, hvor vi har samlet et bredt sortiment af parasolfødder i beton og parasolfødder på hjul. Indret haven eller terrassen med havebænke eller et cafésæt, og skab en fredelig og skyggefuld oase for hele familien under en af vores parasoller.

Køb pavilloner og parasoller online hos Trademax

Lad dig friste af en eller flere af vores havepavilloner eller parasoller her hos Trademax, så du kan passe godt på både familie og venner i solen. Find din favorit blandt vores pavilloner og bestil den hjem med hurtig levering lige til døren og 14 dages fuld returret, hvis du, mod forventning, ikke skulle være tilfreds med din nyindkøbte pavillon.

Vi leverer på en dag, der passer dig, og vi kan selvfølgelig også levere om aftenen, så det ikke går ud over arbejde eller fritidsinteresser, at du har en pavillon fra Trademax på vej. Mod et mindre tillæg bærer vi gerne dine varer ind for dig. Det kan være særligt rart, hvis du har bestilt havemøbler eller andre store og tunge ting sammen med din nye pavillon. Bestil i dag! Så kontakter vores fragtmand dig om levering hurtigst muligt, så der ikke går længe, før du kan nyde sommeren i skyggen fra pavillonen i haven, på stranden eller på terrassen.