Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Pergola til alle haver

23 stk produkter
Viser 23 av 23 produkter

Populære filtre

Med din egen pergola kan du skabe et nyt udendørs rum i din have. Taget beskytter mod solen og gør haven brugbar på dage med let regn. Hvis du vælger en enklere pergola, kan du skabe romantiske steder til klatreplanter og roser, hvor du kan have havemøbler eller bruge dem som portal. En pergola fra os hos Trademax er af høj kvalitet og robust konstruktion, så du kan have den udendørs hele året rundt. De tage af væv, som du monterer på din pergola, er nemme at fjerne og kan kompletteres med forhæng for at gøre din pergola vindafvisende.

En pergola skaber både hygge og læ i haven

Skab en vinterhave med en smuk pergola

Hvad er fordelene ved en pergola?

På Trademax finder du flere modeller af stilfulde og stabile pergolaer, som du kan bruge og nyde hele året rundt. En pergola bliver den terrasse, der beskytter mod sol, vind og let regn. Hvis du ønsker en pergola til at dekorere din have med klatreplanter og roser, skal du vælge en mindre pergola og placere den på en lys og åben plads ved siden af et blomsterbed.

Hvor kan jeg placere en pergola?

Når du vælger en pergola, er det en god idé først at måle, hvor meget plads du har i din have. Der findes flere modeller i forskellige materialer, så du skal tænke over, hvordan du vil bruge den. Området, hvor du placerer din pergola, skal være plant og jævnt, og det vil være ekstra hyggeligt, hvis du lægger en slags sten- eller trægulv på.

Hvordan installerer jeg en pergola?

For at din fritstående pergola kan stå fast, skal du fastgøre den til jorden med pløkker. Du kan bruge forud købte pløkker med stolpesko. Hvis din pergola står på altanen eller ved siden af huset, skal du skrue stolperne fast. Hvis du har spørgsmål til vores stilfulde pergolaer, er du altid velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.