Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Afskærmning & vindsejl

197 stk produkter
Viser 24 av 197 produkter
1
...
9

Beskyt din terrasse, altan eller balkon mod vind med vindsejl eller vindafskærmning.Vindsejl og afskærmning til terrasse og have kommer ofte til gode i det nordiske klima hvor skiftende vejr og vind kan gøre eftermiddagen på terrassen ubekvem. Vindselje bruger meget lidt plads, når de opbevares, og er derfor det perfekte alternativ til lejligheder med mindre altaner og opbevaringsplads. Med en udfoldelig vindafskærmning kan du let stille dit vindsejl frem eller tage det væk ved behov 

 

Sådan beskytter du mod vinden på altanen og terrassen

altanen og i lejligheder er det vigtigt at tage vare på hver eneste kvadratmeter og din vindbeskyttelse skal derfor være kompakt, fleksibel og let at tilpasse. Vælg med fordel et vindsejl, en sejldug der spændes op mellem valgfri punkter, for at få en smart beskyttelse mod vind på altane som kan tilpasses dine behov med stor fleksibilitet. Vindsejlet sætter du let op på f.ek.s rækværket eller tværs over altanen mellem væg og gelænder. Vindsejlet kan også bruges til at give solbeskyttelse og danne et hyggeligt miljø. Tillæg nogle planter i krukke, der skærmer mod indsyn og lav et rigtigt hyggehjørne på din altan!

terrassen er der ofte langt mellem forskellige fæstepunkter og du har derfor brug for en vindafskærmning med stativ eller en der står selv, for at opnå det bedste resultat let og kvikt, Hos Trademax finder du flere forskellige udtrækkelige vindskærme med indbyggede søjler, ben og fødder, så du let kan stille din afskærmning frem på terrassen nøjagtigt der hvor vinden kommer fra, og hurtigt trække den ud så at du og dine gæster på få minutter er helt beskyttet mod kold vind og indsyn.

Skab hygge med afskærmning

God afskærmning i haven, på terrassen eller på altanen handler ikke kun om at beskytte mod sol, vind og indsyn, men også om at danne ramme omkring et område, du gerne vil indrette til et dejligt hygge eller socialt miljø. Ved at kombinere skærme, havemøbler, parasoller og tilbehør kan du skabe følelse af at sidde tilbagelænet i et luksuriøst loungemiljø på de flotteste luksushoteller i verden. Et afskærmet og bekvemt udemiljø med elegant udstråling imponerer på gæsterne og gør det til en glæde at nye både morgenmad, brunch, frokost, middag eller bare nogle gode drinks ude i den friske luft.