Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 53 produkter
1
...
3

Populære filtre

Der er mange måder at bruge et smukt espalier på, og det er lige så velegnet til indendørs som udendørs brug. Med et espalier kan du nemt opdele rum, lade en plante sno sig op ad en væg eller reducere gennemsigtigheden på din altan uden at skulle bygge noget permanent.

Dekorere og skærme af med et espalier

  • Hvor stort et espalier skal jeg vælge?

    Der fås flere forskellige typer espalier, og nogle kan trækkes ud som en harmonika for at gøre espalieret større, mens andre har faste dimensioner. Hvis du har et espalier med faste dimensioner, kan du tilføje sektioner og binde dem sammen for at lave et større espalier.
  • Kan jeg flytte mit espalier?

    Hvis du har valgt et fritstående espalier med en potte eller ben, er det nemt at flytte. Den type espalier, som du fastgør til en væg, kan også flyttes, hvis du fastgør det korrekt. Hvis du sætter et espalier med en klatreplante op ad huset, er det en stor fordel, når du vil male om, fordi du blot kan løsne espalieret og lade planten stå på det.
  • Hvor kan jeg sætte et espalier?

    Et espalier kan bruges til mange ting, og hvis du har valgt et smukt espalier, er der mange måder at bruge det på. Hvis du vil have den udendørs mod en væg, er den en fremragende støtte til en rose eller en anden klatreplante, men du kan også sætte den i haven eller på altanen som en smuk afskærmning. På samme måde kan du bruge et espalier som rumdeler eller blomsterbed indendørs.